Lång tripp första dagen

I morse gav vi oss iväg på en 10 dagars roadtrip i Andalusien. Det var lite annorlunda att sitta på Arlanda när man ska ut och åka husbil.

Vi var iväg stax före 06 för att flyga ner till Alicante. Vi har bilen på långtidsparkeringen på Umbrella parkning.

Ombyte till kortbyxor och foppatofflor och så var vi iväg från parkeringen. Efter vi åkt ett par mil så var vi in och fyllde upp kylen som hade blivit kall och tankade upp bilen. Vi(jag) hade tänkt att åka till Antequera. Men det tog mer tid att hämta upp bilen ,handla och tanka.

När det mörknade planerade vi om och siktade in oss på en annan ställplats uppe vid en damm stax efter (20km) Guadix.

Det blev en sen middag kl 20. Vad underbart det var att komma ner och åka med husbilen i södra Spanien på eftermiddagen, när man stod i snön på en busshållplats i morse. Ska bli lite spännande att se dammen och omgivningen i morgon när det ljusnat innan vi åker vidare mot Sevilla.