Granada och Alhambra?

Det blev inget besök i Antequera eller borgen Alcazaba. Vi satte fart till Granada(12 mil). Jag hade skaffat biljetter till Alhambra och palatset Nazarens. Nazarens hade vi entré till kl 12:30. kl 10:30 var vi vid entrén. Vi hade hittat en husbil/bussparkering som var gångavstånd från. Det var även okej att övernatta (32€ lågsäsong🤪). Nere vid ingången fick Unn en ingivelse att kolla datumet på biljetterna, så klart att jag hade strulat till det och biljetterna, var till i morgon. Tji att försöka byta eller ändra. Tja, snabbt så drog vi iväg och ville faktiskt bara sitta i solen utanför husbilen och slöa någonstans. 6 mil till “ställplatsen” som vi stog vid i fredags. Det skulle inte bli så långt tillbaka. Solen värmde underbart fast det inte var mer än 14-15°.

Här kommer stolarna ut med lite dricka.

Här blev vi sittande och bara tittade på utsikten över Sierra Nevada. Jo det ligger snö på bergen. Dagens ansträngning blev att gå över till andra sidan dammen och ta några foton.

Idag blev det första gången vi lagade riktig middag i husbilen. Färsk potatis, nötkotletter stekt i vitlökssmör, sallad, aioli och ett tempranillo reserva vin. Å så gott. Mitt i allt så skulle solen gå ner i Sierra Nevada 😲. Snabbt ut lite sent.

I morgon så ska vi åter till Alhambra.