Höstlov Naturreservat Rimforsa

Blev sent och var upp lite senare idag. Kl 09:30 hoppade jag ner från sängen, Unn hade varit uppe ett tag. Hur länge vet nog bara hon.

Det var inte den mysigaste platsen vi har övernattat på.

Vi åkte ner till den närmsta “ingången” till urskogen.

Här hade vi övernattat bättre eller hundra meter till som var en stor bussparkering. Men det är väldigt svårt att hitta rätt i mitten av mörka Småland. Nu efter frukost så gick vi iväg på slingan. Det var lite mystiskt och trollbundet i urskogen när dimman låg över ängarna.

100 meter ytterligar bort efter skogsvägen fanns ett utkikstorn.

Även här en fin parkering för en längre husbil. Det var en bit vi åkte från asfalterad väg så vi tog en annan väg som var närmare ur skogen. Vi började röra oss norr ut och i Åseda så stannade vi för att fylla på med protein(fläskkotletter) till middag.

Här hade badankorna badstund när dom inte chillade i gräset. 🙂 Vi besökte Coop. Nu var middagen bestämd och vi åkte vidare och lämade Åseda.

Det var trevligt att vakna upp och efter frukosten ta en promemad. Vi(jag) siktade in på ett bra naturreservat. Vid Rimforsa råkade jag svänga fel i rondellen och Unn såg att det skulle ligga en husbilplats nere vid vattnet. Värt att kolla upp tyckte jag och så blev det nattplatsen för oss denna natt.

Dimman var kompakt och vi såg inte mycket. Senare på eftermiddagen/kvällen lättade det lite.

Till middag blev det dom nyinköpta kotletterna med potatis och sallad så klart. Det åt vi som en tidig middag till en solnedgång?

En reaktion på ”Höstlov Naturreservat Rimforsa

Kommentarer är stängda.