Höstlov Valdemarsvik

höstlovsresan blev ändrad ett par gånger. Först tänkte vi ta en tur till Krakow i Polen. Men covid-19 bredde ut sig i regionen. Då skulle vi hålla oss i Tyskland mot Östersjön. Men den 17 oktober blev det stopp för oss att besöka Tyskland. Så nu tar vi en tur till öland och vidare ner efter östelen.

Vid ett så var vi och bytte till husbilen som stog på sin vinterplats. I Norrköping fyllde vi upp kylen. Vid köpcentret var det väldigt mycket folk och bilar, löningshelg. 5-6 mil senare parkerade på en ställplats i Valdemarsvik.

det blev middag i bilen. Fjärilskotletter kokt potatis som fick framrutorna att imma igen.

Det blir ingen tv i kväll för vi har ingen 12v varken tv’n fram eller bak. Hoppas på att det är en säkring bara. Vi har haft “lite”strul med elen nu i höst. Ett batteri laddade sönder och bilen laddade inte bobatterierna när motorn är igång. Det blir att kontrollera säkringarna i morgon när det är ljust och lite varmare.