Estany de Besiberri

Dagens höjdpunkt var att ta mej upp till sjön. Men innan det var det dax att plocka ihop och lämna “campingen” I Fos. Det hade blåst helt galet på natten. Enda gången jag har varit med om att husbilen skakat så var uppe på Flatruset. Det hade mojnat på morgonen. Det var strax efter tunneln som parkeringen var i Spanien.

Här började vandringen. Fanns ordningställda picknickplatser.

Början var en lövtäckt gammal grus/stenläggning.

Längre upp blev det brantare och klart besvärligare. Det var rena bergsklättring och väldigt brant.

Längst ner ser man bilvägen som parkeringen är vid.

På andra sidan krönet skulle sjön vara.

2,5 tim upp och 2 ner. Var hel slut i lår och vader när jag kom ner. Åkte vidare söder ut på N-230. Galet lite vatten i dammarna.

Hamnade till sist på en ställplats I Escucha. Tänkte först stanna på en ställpats i Utrillas eller rättare på gruvmuseumet. Men det skulle bara var 2 platser. Här i Escucha är det en ganska ny plats. Får se om jag åker dit i morgon.