Mot Pyreneerna

Dagen började med regn. Passade på sova länge och njuta av droppande mot taket. Stax före lunch gick jag upp till stan. Vände mej om och såg den fina ställplatsen.

Stan var riktigt levande. På det centrala torget var det marknad.

Som alla byar fanns det en fin kyrka.

Det var inte många “Brasserie” men dom var välbesökta.

Innan jag åkte vidare så passade jag att hälla i dom sista resevdunkarna. Nu behövde jag inte tanka i Frankrike och komma en bit in i Spanien.

Hade hoppats på en solig dag och varit kvar på Ställplatsen. Men solen lös med sin frånvaro och jag åkte vidare mot pyreneerna via N21 till en en gammal stängd kommunal camping i Fos uppe i pyreneerna(4 km från spanska gränsen). Campingen var stängd men öppen som ställplats. Elen var bortkopplad och vattenutkasten likaså. Men dusch och toaletthuset var öppet och städades av kommunen.

Jag fick en hela campingen för mig själv.