Mosel

Idag har jag inte flyttat på mej. Sov till dimman släppte och solen lös för fullt. Satte på en hel kanna kaffe som jag satt och drack i solen med ett par mackor. Kylen fortsätter att bråka. Nu ville den inte funka på 220 volt. Men fick igång den när jag koppla in den på ett annat eluttag. Att få igång den på gas har jag listat ut hur jag ska göra. Men det är lite tråkigt att den inte funkar automatiskt. Annars har dagen varit att lyssna på ljudbok och njuta av värmen och solen.

Det kom lite moln ibland och en svensk båt.

Vissa båtar undrar man hur dom klarar av att styra när floden svänger.

på eftermiddagen kom glassbilen, men det var inte direkt någon rusning. Tror att säsongen är snart slut för glass.

Senare på kvällen började det duggregna. Jag kan inte låta bli att tycka det är lite mysigt att höra regndroppar mot taket. Det ska regna hela natten så det blir att mysa till imorgon.