Mosel

Idag sov jag länge. Åkte iväg strax efter 11. Det hade varit lite dåligt med ordentlig sömn. Man är inte längre ung som för då man åkte mellan Rom Stockholm nonstop på motorcykel. Nu blev det till mosel. Jag kom till ställplatsen i Merhing vid 18 tiden. Samma ställe som vi var på i påskas. Hoppas nu att inte det blir något firande denna gång. Då gick barnen runt med nån typ av träsmällare tidigt, mycket tidigt🥱. Det fanns gott om platser kvar när jag kom. Även då klockan var strax efter 18. Valde en plats längs ner vi vattnet.

Det hade regnar en hel del och det var lite geggit på vissa platser. Snabbt ut med en stol och lilla bordet i 18 gradig värme med solen i ansiktet. Fick passa på att njuta av solen som gick ner i mosel. En familj svanar kom förbi.

Utan sol så var det inte så mysigt och det fick bli middag inne i bilen. En båt kom förbi sent på kvällen.

Kanske blir jag kvar ytterligare en dag.