Tyska landsvägar

Med regn åkte jag ner till färjan vid halv 7. Det blev inte mycket sömn. TT-line kan inte fått till det ekonomiskt på denna rutt. Vi var inte många och man kunde “vräka” sig i soffgrupperna och halvsova. Själv sov jag minst 2 timmar i en u-soffa innan kaffe tarmen vakna till liv.

Det kom lite regn då och då under dagen i Tyskland. Även denna gång valde jag att “gena” söder ut mot Hanover från Rostock. Gillar vägarna och börjar känna mej familjär.

Floden Elbe måste man alltid över på nått sätt. Denna gång blev det bron Dömitz River Elbe Bridge(väg191). Blev lite fel i Celle. Missa en avfart och fick åka ett ärevarv på ett par kilometer i stan. Den är större än jag trodde😒. Men vid 8 tiden kom jag till planerade nattplatsen i Seesen. Som är en stor parkering i stan utan någon service. Men väldigt stor och det finns alltid plats även om man kommer kl 8 som nu.

Väl mött