Park Umag

Semstrar som bäst i sol och bad. Sommaren är kvar och det är varm i vattnet. Börjar bli lite pensionärservarning kanske. Det kom ut lite mer saker utanför bilen.

Vi orkar inte ner på nån filt längre utan sitter hellre i en typ “badenbaden” stol.

Vi var i och badade 2 gånger i dag, gissar på 23-26 grader. Det är härligt klart vattnen. Vi har haft lite problem med att vin/ölkylen i förådet inte har fungerat, och levevererat fisjumen öl och vitvin sedan 2-3 dagar. Jag har mekat och startat om den men den har vägrat att dra dra igång kylkopressorn. Idag när jag ställde om den igen så vaknade den.

snart var det 7-8 grader igen och gladast var (jag).

Nu kunde jag äntilgen köpa öl i stora fomat som fick plats i kylen.

Ikväll åt vi “hemma”. Stekte upp lite köttfärs och Unn hade gjort en sala på tomat, lök, persiska och mer som jag inte kommer ihåg. Gott som fa…

kvällen slutade som vanligt med solnegång.

2 reaktioner på ”Park Umag

Kommentarer är stängda.