Sista dagen på denna “camping”

Idag har det inte hänt så mycket. Efter frukosten under markisen så gick vi ner till vattnet och satt och läste/lyssna på bok. Unn fick med en badtermometer. Den visade på 23 grader så vi gissade inte så fel. Det blev lite frukt och ostar till lunch. Att gå till receptionen tar en stund.

Det är en bit att gå. Förstår att många har elcykel.

3 poolområden, men vi har inte varit runt hela campingen och kommer inte det heller.

Väl där så gick det fort att checka ut. Man ska det dagen innan av nån anledning.

vi lyckade att köpa ett par fläskkotletter i den närmsta affären igår. Dom grillade vi och åt med sallad och vin som vi köpte på lösvikt i en vin/grönsaksaffär på området. Många tyskar åkte idag men det kom jättemånga nederländska husvagnar med pensionärer som verkade känna varandra.