Framme i kroatien

vid halv 10 så var vi iväg från den lilla mysiga campingen

Det gick fort ner mot Slovenien, men sen blev det lite fel. Vi(jag) litade för mycket på gps’n och då blev det små krokiga vägar uppe i bergen efter Italien. Vi fick troligen se Slovenien högst belägna vinodling.

Nu var det ca 5 mil ut till en större väg med vägnummer. Med det är faktiskt ganska mysigt att åka fram på småvägar och lokalbefolkningen tittar efter oss.

Men till sist kommer man oftast ut till nån större väg och som denna gång 2 timmar senare.

Men till sist såg vi medelhavet och en timme senare var vi framme i Novigrad och campingen Aminess Sirena. Efter att köat i receptionen ett tag så fick vi veta att alla större plaser över 7,5 meter var upptagna. Vi åkte till den största campingen efter kusten och där kom vi in.

Största campingen som jag har varit på. Tyvärr så ligger den inte vid nån stad. Med campingen är nästan en stad själv. Vi missade att handla mat och dryck innan vi åkte in på campingen. Men vad gör det, och gick en runda till första affären (Lidl). Där fanns knappt nåt. Kyldiskarna var avstängda för säsongen! Ändå så var campingen mer än halvfull. Samma var det i nästa affär(konsum). Vet inte om tanken är att tvinga camparna att äta på restaurangerna. Med fint är det.

Så imorgon får vi ta husbilen på en runda för att fylla kyl och frysen.

Det blev schnitzel igen men imorgon blir det kanske cevapcici.

2 reaktioner på ”Framme i kroatien

    1. Det är ingen fara. Vana som vi är så litar vi inte på en. Men ibland får vi glädjen att se oplanerade vägar och byar

Kommentarer är stängda.