Dag 6

 

Vi satsade på säkra kort och gick till samma solsängar och poolområde som igår (bra bar).
Väl på plats med nya badlakan på solstolarna ropade min kropp på hjälp, och snabbt simmade jag till närmsta bubbellagunen i poolsystemet (via baren).Det tog på kroppen att trampa runt i foppstoffler en hel dag på ett ruinfält.
Fötter och ben var som stockar. Och jag kan tillägga att skohornet som fanns i hotellrummet gick i bitar när jag försökte få på mig mina lågskor igår kväll.

Vi “grabbar” gjorde ett försök att sticka över till Cuba, men det sprack pga att vi hade lånat segelbåten(hobbycat katamaran) i en halvtimme , men det var för kort tid. Det blev till att följa troget till affärskvarterena senare på kvällen som straffsmiley
Det skulle vara nån typ festival men det var inte mycket att hörra för.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förutom vissa trevliga inslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen var den vanliga buffén. Idag släpade jag med kameran därav foton från restaurangen.

Tyvärr så har dom yngsta lika svårt alla kvällar att hålla sig vakna.

Jag gick förbi poolområdet och stranden och tyckte lite synd om dom nygifta som åt middag med egen kypare nere på stranden pga att det hade blåst upp.

I morgon har vi bokat en båt för att åka ut och snorkla vid reven. Hoppas vi får bra väder.