Dag 5

Jaha, då har vi varit på hotellområdet hela dagen.Började med att gå till ett nytt (för oss) poolområde. Restaurangen som låg vid baren var större och hade lite annat att välja på när det vankades lunch. Efter ca 10-15 min soldyrkande på diverse solsängar så flydde jag till baren när det kom ett klassiskt skyfall. Jag var inte så ledsen pga min gynnsamma position. Efter ca 2 rom och cola kunde jag sammanstråla med övriga medresenärer som hade tagit skydd på i mitt tycke sämre skydd. Det var biljardhallen där det fanns behov att underhålla medföljande barn. Jag hade blivit lovad att det inte skulle komma mer regn av bartendern som var mayaindian från området och hade koll på det? Efter ca en halvtimme var vi alla i Biljardhallen. Kan sägas att biljardhallen låg ca 20-30 meter från våra solsängar ,mellan några pooler. Efter ytterligare 10 min var vi åter tillbaka på solstolarna och solen började värma våra frusna kropparsmiley.
Annars flöt dagen som vanligt vid poolen. Lite skillnad var kanske att jag körde med snorkling till baren idag. Men man hitta fram även undervattnet. Det fanns vissa igen känningsmärken

Nackdelen med snorklingstaktiken var att det var svårt med drink “hem” .

Men det som troligen många missar är att det jobbas med underhåll lite var stans.

Som ex i poolen.

Annars var vi ner till piren där det fanns folk som hade köpt mat till fiskarna ock matade dom som aldrig förr. Vi (Tod,Unn,Linus och jag) hoppade i och simmade runt bland fiskarna med cyklop.

//Ronne

4 reaktioner på ”Dag 5

  1. Själv har jag spenderat onsdagen med att jobba hela dagen. När jag kom hem kastade jag i mig mat sedan skottade jag halva altanen resten av kvällen som har snö upp i brösthöjd över hela altanen. Världens bästa husvakt!Läser ni och Tod alla kommentarer ni får? (Länkade till era bloggar på KFG’s facebook-sida)

  2. Kolsyrad dryck går bra att dricka under vattnet. Ta en en flaska skumpa nästa gång du simmar till baren. Dedan är det bara att sätta sig på botten och skaka. Läckert!

  3. Vad roligt ni har det, jag önskar vara där också… idag vi har i Joensuu -18 grader istället.Jag ser värför du köpte den undervattenskamera… hahaha för att ta bilderna i poolen av ganska konstiga grejer som stanna i poolensbaren…hahaha. Vad trevligt sätt att tillbringa slutet av världen. =)Önskar god jul och vi ses när ni är tillbaka!

Kommentarer är stängda.