Utan husbil ?

blurred motion of illuminated railroad station in city

När nu dieselpriset har rusat så har vi avvaktat lite med planeringen av sommarresan 2022.
Vi tog lite ledigt till påsk och åkte ner till Mosel som var riktigt skönt. Men det var också fantastiskt mysigt att åka ner till kroatien i början av september i 2 veckor förra året, när det var lite lugnare och mindre trängsel.
Det vill vi gärna göra om. Till hösten tänker jag köra ner husbilen till Spannien under 2 veckor och låta den vara kvar i ett halvår.
Vi får ta en lite billigare semester nu till sommaren. Ja det blir utan husbilen.

photo of train in railway station

Det blir med tåg dessutom till Torrevieja i Spanien. Ska bli riktigt roligt att åka tåg igenom europa (till Toulouse).
Natttåget till Hamburg, vidare till Paris under dagen och sist nattåget till Toulouse. Där blir det flyg till Alicante. Hur vi kommer hem vet vi inte ännu men det finns många sätt att resa. Sen får vi se om vi hinner ner till kroatien innan det är dax att köra ner bilen till Spanien. Tanken är att i vinter flyger ner ett par gånger och åker runt lite i södra delarna i spanien innan det blir dax att köra upp den igen.