Första dagen på semestern i sverige

Nu har vi kommit iväg på årets semester. Trötta efter en nästan hel arbetsvecka så var det lite tröttsamt att komma upp och packa ihop de sista. Tanken var att göra klart allt kvällen innan, men vi orkade helt enkelt inte. Vi var iväg strax före tolv som var ok. Vid 4 så parkerade vi vi en å som även den heter Svartån.

Efter att pustat ut efter en åktur på diverse småvägar så avnjöts en smarrig midsommar middag med alla tillbehör. Till kvällen så blev det ett kvällsdopp. Fin sandbotten och en temperatur på vattnet som inte gjorde att badet blev kort.

På väg till vattnet.

Det var flera familjer som hade åkt till vattnet för bada och grilla. Det fanns flera små “parkeringar” längs vattnet för ett ekipage med “strandtomt”.

Det blev lite midsommarfirande också, men som på flera andra tillställningar så även här var det lite ensamt.