Knuthöjdsmossen

Det är alltid lika jobbigt med dom första nätterna i husbilen innan kroppen vänjer sig. Tänkte ge upp vid 6 tiden men somnade om på en mindre öm sida till 09:45. Jag ragglade upp och ut och satte mej i solen för att lyssna lite på en ljudbok (Michel Connelys Mörk och helig natt). Tänkte låta övrig personal(Unn och Tod) sova färdigt. Frukost i solen utanför husbilen och lite slöande innan vi åkte till Knuthöjdsmossen. Det var en trevlig upplevelse med ljudguide ute i mossen. Väldigt fint och bra.

Smålommen som var dragplåstret såg vi inte vad vi vet. Det är lite tråkigt att inte lyckas bli bättre på fåglar. Vi eller jag har verkligen försökt med kikare appar och besökt flera fågelreservat i Europa. Kanske är vi lite för stressade och inte låter oss vänta bakom gömslen? Men fint och rogivande var det med bra parkering.

Det var varm idag så vi parkerade vid en liten strand och tog oss ett dopp. Denna gång kom vattentermometern med, 23 grader. Vi har ju inte bråttom någonstans så vi åkte tillbaka dit vi stog inatt för att äta en sen lunch med lite vin så då blev vi kvar här. Unn och jag satt och njöt av solnedgången. Det var massor av trollsländor som svärmade lite varstans

Det blev lite mer vin