Meteora

Vid halv elva så vinkade vi hejdå till camingägarna på Camping Hellas. Det blev ett stopp vid en mataffär för att fylla upp med lite dricka och mat. Nu skulle vi lite smidigt ta oss i i landet till Mateore närmare bestämt. Denna gång åkte vi en parallell väg med motorvägen som vi åkte söderut på innan. Den vägen var väldigt dyr. Denna gången ville vi inte betala närmare 25:- milen. Väg 6 var jätte fin och vi kom fram ca halv 2 till Kalabaka.


Sen var det bara att komma igen stadskärnan och in på campingen Vrachos som skulle ha en pool.

Kommer man tidigt så kan man välja plats och vräka ut sig lite.

Det ramlade in en hel del senare på kvällen och det blev nästen lite trångt.
Imorgon så är tanken att vi ska ta niobussen upp till klostren. För sedan vandra ner till campingen. Men nu i eftermiddags så var jag nyfiken och fick med Tod och Unn på en liten promenad upp mot bergen innan solen började gå ner.