Sista dagen på Hellas camping

Denna dag började vi som vi brukar på denna camping. Det har ju funka förut. Så upp och iväg för att köpa bröd och sen frukost vid 10 tiden. Ja vad gör man sen ? Jo vi badade fram till lunch och min del av lunch var mest dricka.

Inte bara alkoholhaltigt. Jag har märkt att jag lider av vätskebrist för att jag dricker för lite när jag är i varmare länder. Unn provade lyckan i minimarketen på campingen och köpte en halvliter vin till lunch

Den hällde vi ut smiley

Efter lunch var vi ner i vattnet igen när värme och sol blev lite väl. Mina badbyxor som hotades att lämnas i Kroatien för 2 års sedan visar sej fortfarande på “styva linan” och visar ingen slakhet efter att få bada med husse
.


På kvällen så var det dags att prova Campingens restaurang. nere vid stranden.

Unn uppskattade maten, eller så kanske det var sällskapetsmiley