Altea

Idag har vi inte slösat på våra krafter. Efter en frukost “hemma” där Unn har glatt hoppat iväg ca 10 meter till brödbilen från sängen räknat så slog vi på stort och masade oss till stranden(ca 150 meter). Där badade och solade jag 5-6 gånger. Och övrig personal
2 gånger mindre, på grund av att dom sov nån timme under parasollet.
Men ibland så var dom i vattnet.

Idag så gjordes ett nytt försök till att handla mat genom att promenera till en “supermarket”.


Inget hår på huvudet har och mössa bar…

Vi hittade kött och Cava i massor så att kylkorgen blev väldigt tung.


Som tur var så hittade vi en liten trottoarservering som just öppnade. Hon var svensk och hade kall öl 🙂


Väl hemma på campingen så blev det en sen middag med fantastisk potatisgratäng med massor av vitlök och dom fina köttbitarna som vi hittade i köttdisken i affären.Men innan middag Ca 22:00 så blev det en sen siestaOch vad dök inte upp vid soptunnorna om inte den beryktade svenska kalsongmannen


Efter en okulärbesiktning i vinkällare visade det sig att det var tomt på rödvin. Under tiden potatisgratängen stod på spisen så räddades middagen med en snabb cykeltur till närmsta lokalbutik för två flaskor rödvin. Nu efteråt kan jag säga att den öppnade flaskan Rioja Mounte Paudiulares , var det en godaste jag druckit. Vad gott spanskt vin med temperament är för tillfället. Det kan ju ha varit att jag cyklade som en galning just för att få rödvin till köttet och vitlöken.

En reaktion på ”Altea

  1. Konstigt, kalsongmannen vid soptunnan brukar synas hemma hos mig också. Kör försiktigt och njut. Hemma är vi glada över AC i sovrummet. Fungerar er bra?

Kommentarer är stängda.