Fortfarande dag 2 i Altea

I eftermiddags var vi iväg med shoppingväskan och skulle handla mat och framö¶r allt kött i något mataffär här i “stan”.
Vi trampade iväg men en kylväska och gott humör.

Men fastnade på en tapasbar efter strandpromenaden.


Här är ett typexempel hur medresenärer försöker slippa vara med på bild.

Efter en stunds vandring upp i stan så ville Unn jättegärna att vi stanna till vid nästa restaurangen och försvann in på muggen, vad kan man göra? Bara att beställa in en stor öl igen och läsk till Tod. Sen vidare till “supermarket och vidare till nästa och insåg att Söndag är lika med STÄNGT.
På vägen runt stan hittade vi “Kinaaffärer” det var som att stiga in i kinesisk internetbutik typ DealExtream. Ut kom vi med badmadrass/fåtölj, ungsform och spandrillos som jag minns dom hette på 70 talet (slipin med repsula).

Rundan slutade med öl och läsk från den lokala affären ett kvarter bort från campingen

Vem som är brunast visar denna bild, inga namn men min arm är i mitten