Sista dagen i kroatien

Vaknad att en hund skällde av lycka för att bada (tror jag). Det finns alltid för och nackdelar av att (bo) vid stranden. En sak som jag har märkt att det är mycket tystare och dom flesta sover längre på morgnarna. Det är mindre eller inga gapiga barn som för oväsen. Nu kanske man inte får tycka så men det gör jag och känner mej riktigt gammal. Unn stapplade iväg och köpte bröd till frukosten, klagade på att det var nästan som att gå till stan. Så imorgon blir det limpa från Österrike. Jag kommer inte gå igenom hela campingen och åter före 9 på morgonen. Vi tänker försöka komma iväg tidigt för att komma in före siesta på campingen i Italien.

Annars har vi bara njutit av tillvaron på första parkett.(badat 2 gånger 23 grader)

Jag tog en paus och travade igenom campingen i “skogen”

till receptionen för att betala vårt besök i 2 dagar (850 kn) Vi grillade kyckling och såg på solnegången “hemma”vid husbilen idag.

Det blir svårt att läma denna plats i morgon. Men kanske hittar vi andra fantastiska platser.

Hit kommer jag att längta tillbaka, ruta 446.

2 reaktioner på ”Sista dagen i kroatien

Kommentarer är stängda.