Italien Villa Turchini

Det blev en kall natt. Det var nere vid 8 grader och vände. Drog igång värmen och väntade lite innan vi åt frukost. Varför frysa bara för att vänta till solen börja värma. Och vem vet när den hittar ner mellan alptopparna.

Vi lämnade Tauer vid 9 tiden och var förbi En Sparbutik för att handla så vi ska klara en camping i 2 dagar utan en affär. Vi tog passet plöckenpass över till Italien. Där har vi åkt ett par gånger men med pickupen och campern. Den här gången med husbilen. Vi blev ifrånåkta av 2 långtradare!! Till Kötschach-Mauthern. Men sen fick dom inte fortsätta över plöckenpass. Max 12 m lång och 3.8 m hög.

Det blev lite fel väg(felkörning)

I Mauthen, har inte mer än 5-10 gator så det måste ses som prestation. I Italien så var var det inte så långt till campingen som var målet (Camping lago 3 municipalities)

Tekniken satt kvar och markis, bord, stolar och mattan var ute på ca 15 min. Vinet var väl kylt och vi njöt till fullo med 25 grader under markisen.

Efter njutit av SEMESTER så blev det en liten “strandpromenad”

Nu när vi har lämnat Tyskland och Bayern så får det vara slut på schnitzel. Nu när vi har kommit till Italien så blir det pasta. Men campingens resturang var inte så “resturangig” liksom utan det var mer bar met tilltugg.

Vi lagade egen cannelloni med 2 olika smarriga fyllningar och egen kokad tomatsås.

Nackdelen med att använda ugnen när det är varmt är att det blir ännu varmare i bilen. Som ganska vanligt i Italien så är det uppsäkrat med 6 amp säkring. Så man kan glömma att använda AC. Men vi har åkt snart över 200 mil för värmen. Vi vill inte klaga 🙂