Sen snabbsemester till Kroatien

Nu har vi snart planerat klart för en kortare semester ner till Novigrad i Kroatien. Direkt så börjar man längta. Det blir troligen morgonbåten 3 sep till Rostock och vidare ner mot Romantsche strasse. Vidare till bad i Österrike, kanske campigen vid Achensee (Alpencaravanpark Achensee). Alperna tar vi troligen som många gånger innan via Mittesill, Lienz och ner till Italien via Plöckenpass.

Siktar in oss på Aminess Sirena Campsite vid Novigrad. Längre söder ut blir det troligen inte. Vi ska bara vara ute drygt 2 veckor. Sen får vi se när vi åker hemmåt igen. Det har hänt att vi åkt upp till Rostock med en övenattning, men vi kommer troligen stanna till i norra Italen på en camping (Camping Lago 3 municipalities) vid sjön Lago di Cavazzo. Vi får väl se om vi stannar så länge som möjligt eller tar det lugnare hem.

Hoppas nu bara inte covid eller bränder sätter stopp för resan. Vi behöver verkligen komma ut i europa med husbilen. Förra året kom vi inte ut i europa och det känns nu.