Delsbo och Järvsö

I natt regnade det ända till morgonen. Vi var sist igen av husbilarna att lämma platsen. Men det är ju så skönt att sova när man hör hur det regnar. Vi åkte söderut på mindre vägar innanför E4’n. Vi for förbi många små byar bla Björksjö som vi tankade i. Utanför Hudiksvall shoppade vi lite på Rusta och Jula. Blev bla ett litet ihopvikbart sidebord. I Delsbo stannade vi vid Delsbo forngård.

Efter att tittat rund och ätit glass var nästa stopp i Järvsö. Närmare bestämt Ica. Hur ICA var invändigt vet jag inte. Bara hur svårt det var att vända och försöka få plats på parkeringen under tiden Unn var inne och handlade. Solen sken och då började vi leta efter en badplats. Efter par mil hittade vi en.

Det var ett gäng hästmäniskor som samlades här för att i morgon rida iväg på hälsingeleden.

Vid står bra här och blir här över natten.

Jo, till middag blev det kokt färskt potatis med smör och rostbiff. Och sallad så klart.