Ksamil Albanien

Nu har vi kommit ur Europa igen och får förlita oss på campingens internet!
Igår var det halvdassigt väder med blåst. Typiskt när vi sitter på första parkett nere vid stranden på campingen.
Men en fin vy vid frukosten.


Det går inte få upp några fina bilder, får komplettera med det senare.
Det gick fort och smidigt upp till Albanska gränsen. Sen vidare till Kasmil från söder som skulle vara en grusväg på nån mil. Men här hade det blivit asfalterat där det skulle vara grus. Men gamla lapptäcket till asfalt var orört .
Färjan som drogs med vajer klarade 10 ton så det var inga problem.


Efter att varit runt bland ruinerna vid Butrint så var det bara 5-6 km till Ksamil och camping. Kanske vi blir kvar en dag eller så eller glider vidare.

2 reaktioner på ”Ksamil Albanien

  1. Livadh beach kan jag rekommendera om man vill till en stensrand och relativt lungt outbyggt turistområde. Fyll kyl och frys innan för det är dåligt med möjlighet till att köpa mat som kött till matlagning. Men det är inte längre än 3-4 km till närmsta större stad.

  2. Nu är ni där vi har varit. Färjan provade vi inte, men längtar ibland tillbaka till Albanien. Dock inte trafiken för trafikvett har de inte. Ev blir det ett besök där i höst. Ha en fortsatt bra resa.

Kommentarer är stängda.