Onsdag

Vid 3 tiden så var bilen packad med datorer som ska med till kontoret i Mönsterås. Där blir det till att jobba lite innan resan till Mosel. Första stoppet var hos gasolfyllarna i Norsborg. Mina flaskor som är “justerade” för att passa går ut i år så det blir bra att fixa fasta flaskor med påfyllning från utsidan. Nästa stopp blev i Nyköping för att fylla kylen och frysen med lite mat. När jag ändå var runt i Nyköping för att handla och tanka så passade jag på att väga bilen, 4540 kg med full vatten och dieseltank så kommer det inte bli problem med övervikt hem från Tyskland.

Stau i motsatt riktning, hoppas turen håller i sig.

Sverige är i alla fall vackert. Klockan sprang iväg, och om inte temperaturen skvallrar om att det faktiskt är höst så blir man påmind när det blir mörkt strax efter 18

Vid 20:30 så var jag framme i Mönsterås och slog läger nere vid viken. Imorgon blir det tidig uppstigning 07:00 för att gå till jobbet en stund.

En reaktion på ”Onsdag

Kommentarer är stängda.