Krk

Dagen började med ett obehagligt plingade från Unn’s mobil 07:30. Klockan var inställd för att vi skulle komma iväg så tidigt som möjligt. Desto tidigare man kommer till nästa plats så finns större chans att det finns plats. Vi behöver en större plats och lätt att komma till. Strax före nio så hade vi tagit oss ur campingen.(backade en bit)Efter 11 var vi vid campingen vid Krk och fick en plats i 4 dagar. Platsen var 9,5 m lång. Mycket kämpande innan an vi var innanför. Elhissen i förardörren “dog” lagom så att det blev extra varmt när även kupefläkten har slutat att funka med bränd lukt.

Efter att provbadat så gick vi in i stan. Fastnade i en liten bar gömd innanför gamla murar och hette Secret gardenMiddagen blev på Restaurangen nere vid vattnet utanför campingen

Imorgon blir det stranden med solstolar

4 reaktioner på ”Krk

  1. Nu har Sonja och jag läst bloggen. Igår lyckades vi lura med Enar till Bingsjöstämman dagen före stora stämman. Idag har vi “firat” med en flaska kroatiskt rödvin från vinogorje Krapina. Fortsätt att ha det bra. Kram Gunilla och Bengt, Enar och Sonja

  2. Jo, micke det var fint på fastlandet. Men det kändes som att vi behövde skynda oss för att få plats på camping. Här har vi plats i 4 dagar om ingen plats blir ledig. Det är många platser som vi inte kan nyttja. Rovinj var en trevligare stad efter en dag i Krk. Lite kallt i vattnet.
    Ac’n funkar men det gäller att åka med fartvind så det blir fart igenom ac och i i kupén. Tråkigt nog så försvann strömmen i förardörren och elhissen dog. Men värmen har vi längtar till och vi myser alltid av den. Ac’ i bodelning funkar perfekt, inställd på 20 grader och vi sover med alla fönster och luckor stängda.

  3. Snyggt parkerat. Det med fläkten låter inte bra. Då funkar väl inte ac heller när ni kör?
    Var rädd om er

Kommentarer är stängda.