sol

Igår eftermiddag installerade jag mig på campingen vid Barcelona och hämtade Tod och Unn å¥ kvällen på flygplatsen. Sen var det hem och korka upp en Cava till lite ostar. Idag har vi varit iväg och handlat (mat). Sen har det badats och solats resten av dagen. Jag har fortsatt att förföljas av konstiga elfel. Först slutade hälften av innerbelysning att fungera. Sen ville inte två av dom elektriska benen. Efter lite mekande så ville alla benen gå åt rätt håll och efter det fungerade innerbelysningen. Igår dog 12V på kvällen ändå så hade vi kopplat in 240V. I förmiddags så börade jag att jaga elfel och hittade dålig kontakt vid batteriet. Efter det så gav jag mig på elen till kylen och tror att det funkar nu. Imorgon åker vi söder ut.

En reaktion på ”sol

  1. Konstigt. Hela vår bil tvärdog. Ingen ström. Efter ett tag letande visade det sig vara glappt vid en batterikontakt och vi kunde starta bilen igen…. Känns som om vi har samma spöken. Ser också Husbils pirater här och där.

Kommentarer är stängda.