Dag 11 likså juldagen

Jag har varit ljupt försjunken i en ljudbok som om Röde Orm och där av ty inte varit en rättskaffens man för att föra det skriftlärdas tunga. Men nu är inte boken är outläst kan kan jag åter föra historien vidare för lyhörda öron.

Julafton har tillbringats med stor omsorg vid den pool som släkt och vänner erövrade vid förta dag. Likväl kan sägas att barfolk nu inte behöves tillrättavisas för att snabbt servera antalet rom och cola som mina fingerar visar vid min ankomst.

Den juaftonsfilm som brukligt visas 15:00 enligt tradition blev således inställt av tekniska problem på stora teatern. Vida så kom ansvarig att flytta tillställningen till sk bamsehuset som var inte större än 8 famnar över. Väl efter detta trångmål av flera val så var den heliga stund avnjuten av de troende av den börd.
Vi andra toslösa fäslupade denna tid vid ovig vatten i form av en större pool vid kanten av karibiska havet. Ännu således har inga av oss lidit av den toslöset .

//Ronne (släkt av både Jomseviking och Alevikingagård)

En reaktion på ”Dag 11 likså juldagen

Kommentarer är stängda.