Dag 8

Nu har vi varit på hotellområdet förutom en båtfärd till en Sköldpaddestrand i en vecka, Så kanske det var dax att ta en djupare titt på Mexico. Sagt och gjord så satsade vi en dag på att utforska Mexico på djupet och då menar jag inte nån typ av djupdykning i ett groggglas vid nån pool. Nej nu skulle vi till botten och syna Mexico i minsta söm. Utforska alla skrymslen torra som vattenfylla. Vi nyttjade även luften för att få en överblick över vår grävande journalistik. Efter 8 timmars sökande så Var vi färdiga. Då menar jag riktigt slut och ville bara till tillbaka till vår förbokade taxi för att komma tillbaka till hotellet.

Vi började med att söka igenom markytan.

För sedan fortsätta att söka lite djupare efter lite mer ljuskänsligare information som inte kanske vill komma upp i ljuset.

Men ju mer vi grävde oss ner i Mexicos historia desto mer krävande blev det för oss. Vi fick verkligen jobba för att vår grävande journalistik.
Informationen blev mer svårtillgänglig. Till sist fick vi lämna fordonen och bokstavligen Dra oss fram.

eller simma i floder av svårfiltrerad information.

Vi försökte även att skapa en överblick av helheten men jag måste säga att det var väl kamouflerat, och till stor del underjord. Men vissa landmärken kunde urskiljas i terrängen.

Här kastar sig Unn efter visdom.

Man brukar säga att om man ska hitta information så måste man göra vissa djupdykningar och det var vi inte rädda för ,nån av oss.

Den djupgrävande journalistgruppen

Ronne

2 reaktioner på ”Dag 8

  1. Vilka äventyr ni varit på! Vilka minnen för livet barnen får! Ni ser i alla fall välskyddade ut, så förhoppningsvis kommer ni hem helskinnade också. Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul, själv tar jag det lite lugnare än ni på julafton. Min Anders, hans assistent och jag skall åka på kryssning med Birka Paradise i Östersjön med strandhugg i Mariehamn och Tallinn. Kram!

Kommentarer är stängda.