5 reaktioner på ”Bibione

  1. Igår kväll kom det en djä.. regnskur. Det var helt undebart. Vi slängde oss i sängarna för ATT passa på (ATT sova)när det var drägliga 24 grader.

  2. Bara en hälsning från den svenska sommarnatten. Kl är 23:40 ca. Alldeles tyst och vindstilla. Visserligen är det moln på himlen, men med lite hjälp av gasolvärmaren är kvällen riktigt varm och skön. Ha det bra och kör försiktigt
    😉

  3. Bara en hälsning från den svenska sommarnatten. Kl är 23:40 ca. Alldeles tyst och vindstilla. Visserligen är det moln på himlen, men med lite hjälp av gasolvärmaren är kvällen riktigt varm och skön. Ha det bra och kör försiktigt
    😉

  4. Nu är jag riktigt riktigt avundsjuk. Ni verkar ha det bra! FÖR bra, som Tod säger.Nu är det fastställt, jag kommer att vara tio gånger blekare än er när ni kommer hem :(Kram!

Kommentarer är stängda.